Skip to main content

O podjetju Snopje

Smo skupina strokovnjakov, ki smo združili svoje znanje, izkušnje in strast do gradnje z naravnimi materiali, da bi ustvarili domove, ki spoštujejo človekove potrebe, zdravje, okolje in naravne vire.

Ekipa, ki združuje naravo in človeka

V Snopje nas je zbranih veliko snopov, ki nas veže spoštovanje do narave in njenih resursov, želja po uresničitvi učinkovite in enostavne trajnostne rešitve gradnje objektov in neizmerna volja, da do tega cilja pridemo s skupnimi močmi. Za nas sta naravni in človeški kapital ključna faktorja naše rasti.

Naše poslanstvo je ustvariti domove, ki so zdravi, udobni in energijsko učinkoviti ter hkrati v sožitju z naravo. Verjamemo, da se lahko z uporabo naravnih materialov in trajnostnih tehnik gradnje doseže boljše bivanje za ljudi in zmanjša škodljiv vpliv gradnje na naš planet.

Kot ekipa nenehno sledimo najnovejšim trendom in raziskavam na področju trajnostne gradnje, obnovljivih virov energije in zelenih tehnologij. Sodelujemo z lokalnimi dobavitelji, ki zagotavljajo kakovostne naravne materiale, in skupaj z njimi stremimo k izboljšanju naših izdelkov in storitev.

Naša ekipa

Tomaž Činč

univ. dipl. ekon., direktor in solastnik družbe, idejni in organizacijski vodja

Melita Činč Belec

univ. dipl. ekon., direktorica

Mateja Žerjav

univ. dipl. inž. grad.

Karmela Šoštarič

poslovna sekretarka

Projekti, ki povezujejo naravo in udobnost

Prelistajte naše izbrane dosežke in najdite navdih za uresničitev vaših sanj.

Glamping

Prispevek vzorec

Glamping

Blaguško jezero

Glamping

Blaguško jezero

Stopite v stik z nami

Če imate vprašanja ali potrebujete dodatne informacije o naših glamping hiškah, hišah ali storitvah, vas vabimo, da nas kontaktirate.

Naša prijazna ekipa bo z veseljem pomagala in skupaj z vami poiskala najboljše rešitve za vaše bivalne želje.