Skip to main content

Po meri

Naše hiše so unikatni izdelki, načrtovane po vaši meri in samo za vašo lokacijo. Arhitektura sledi dinamiki in dobremu počutju, poteka od znotraj navzven in širi bivanjski prostor na vašo celotno parcelo. Je celostna, kar pomeni, da upošteva postavitev hiše na parcelo glede na višinske razlike parcele, upošteva gibanje sonca, ki vas pozimi prijetno greje in čez leto ne pregreva.

Po meri

Naše hiše so unikatni izdelki, načrtovane po vaši meri in samo za vašo lokacijo. Arhitektura sledi dinamiki in dobremu počutju, poteka od znotraj navzven in širi bivanjski prostor na vašo celotno parcelo. Je celostna, kar pomeni, da upošteva postavitev hiše na parcelo glede na višinske razlike parcele, upošteva gibanje sonca, ki vas pozimi prijetno greje in čez leto ne pregreva.

Prilagojena človekovim potrebam in okolju

Hiša iz naravnih materialov po meri človeka je več kot le dom; je življenjski prostor, ki se harmonično vključuje v naravno okolje. Pri snovanju takšne hiše upoštevamo človekove potrebe, okolje in naravne materiale, da ustvarimo prijeten, zdrav in trajnosten prostor za bivanje.

Naravni materiali, kot so les, glina, slama in kamen, omogočajo izgradnjo hiše, ki se prilagaja letnim časom in zunanji temperaturi ter zagotavlja udobno in zdravo bivalno klimo. Zaradi dobrih izolacijskih lastnosti teh materialov je hiša topla pozimi in hladna poleti, s tem pa zmanjšuje potrebo po dodatnem ogrevanju in hlajenju.

Trajnost in dobro počutje v sožitju z naravo

Hiša iz naravnih materialov ni samo ekološka rešitev, ampak tudi priložnost za boljše počutje in zdravje svojih prebivalcev. Naravni materiali zagotavljajo optimalno zračnost in uravnavanje vlage, kar preprečuje nastanek plesni in drugih škodljivih snovi. Poleg tega naravni materiali ne oddajajo škodljivih snovi v prostor in ustvarijo pri gradnji in razgradnji manjši ogljični odtis, kar prispeva k ohranjanju našega planeta.

Hiša iz naravnih materialov po meri človeka je zasnovana z mislijo na prihodnost, z uporabo obnovljivih virov energije in trajnostnih tehnik gradnje. Tako se povezuje s svojim naravnim okoljem in postaja del trajnostnega ekosistema. Vsak del hiše je zasnovan z mislijo na dolgo življenjsko dobo in minimaln vpliv na okolje, kar zagotavlja prijaznejši način bivanja za človeka in naravo.

Modula

Modularna hiša iz naravnih materialov Snopje združuje več tisočletno tradicijo gradnje z naravnimi materiali z modernim pristopom h gradnji in z uporabo modernih tehnologij zadnjega stoletja.V svetu, kjer so okoljske spremembe vse bolj očitne, se ljudje vse bolj zavedamo pomena trajnostne gradnje. Modularna hiša iz naravnih materialov MODULA predstavlja idealno rešitev za tiste, ki želijo ekološko prijazno, energetsko učinkovito in estetsko dovršeno bivalno okolje. MODULA je zasnovana tako, da omogoča hitro in enostavno gradnjo, hkrati pa zagotavlja dolgoročno vzdržljivost in kakovost bivanja.

Uporaba naravnih materialov, kot so les, glina in slama, pripomore k zmanjšanju ogljičnega odtisa, bolj zdravemu bivalnemu okolju in znižanju stroškov vzdrževanja.S sodobno tehnologijo in modularno zasnovo se lahko hiša prilagaja različnim potrebam, velikostim družin in življenjskim slogom. Prav tako omogoča prilagoditve tlorisa in razporeditev prostorov glede na osebne želje in potrebe.

Oglejte si več fotografij hiš po meri

Projekti, ki povezujejo naravo in udobnost

Prelistajte naše izbrane dosežke in najdite navdih za uresničitev vaših sanj.

Glamping

Blaguško jezero

Po meri

Hiša z razgledom nad Savinjsko dolino

Glamping

Medno

Stopite v stik z nami

Če imate vprašanja ali potrebujete dodatne informacije o naših glamping hiškah, hišah ali storitvah, vas vabimo, da nas kontaktirate.

  Stopite v stik z nami

  Z veseljem vam bomo pomagali pri uresničitvi vaših idej in želja glede glamping hišk. Prosimo, izpolnite spodnji obrazec z vašimi podatki in zahtevami, da vam lahko čim prej pripravimo prilagojeno ponudbo. Vaše povpraševanje bo obravnavano prednostno.

  Ime in priimek:

  E-naslov:

  Telefonska številka:

  Ali predstavljate podjetje ali organizacijo?
  DANE


  Parcela

  Lokacija:

  Velikost:

  Potrebna infrastruktura (elektrika, vodovod, kanalizacija itd.):


  Specifikacije in zahteve

  Število hišk:

  Želeni datum začetka projekta:

  Predviden proračun:

  Želite, da vam uredimo financiranje v sodelovanju z našo partnersko banko?
  DANE

  Ali bi želeli postati del Snopje skupnosti in biti povezani z drugimi ponudniki?
  DANE

  Ali potrebujete pomoč pri ustvarjanju vsebin za promocijo?
  DANE

  Dodatna vprašanja ali komentarji:

  Hvala, ker ste se odločili za kontakt z nami. Zavezujemo se, da vam bomo v najkrajšem možnem času poslali podrobno ponudbo in vas kontaktirali za nadaljnje dogovore.

  Lep pozdrav,
  Ekipa Snopje