Skip to main content

Glamping

Ponosno predstavljamo edinstvene glamping hiške iz naravnih materialov, oblikovane s posebno pozornostjo do slehernega detajla. Omogočimo vam nepozabno izkušnjo v objemu narave, kjer se lahko sprostite in uživate v udobju modernih tehnoloških rešitev. Odkrijte naše glamping hiške in doživite popolno harmonijo z naravo.

Glamping

Ponosno predstavljamo edinstvene glamping hiške iz naravnih materialov, oblikovane z največjo pozornostjo do detajlov. Želimo vam omogočiti nepozabno izkušnjo v objemu narave, kjer se lahko sprostite in uživate v udobju. Odkrijte naše glamping hiške in doživite popolno harmonijo z naravo.

O Snopje glamping hiškah

Iščete dodaten prostor, želite ustvariti atraktivno turistično ponudbo ali preprosto gostiti prijatelje ali družino? Glamping hiške iz naravnih materialov Snopja so odlična rešitev za vas.

Glamurozno kampiranje ali ‘Glamping’ omogoča človeku, da se popolnoma zlije z naravo in najde umirjen kotiček, kjer se lahko sprosti in napolni z energijo. Naše hiške iz naravnih materialov vam omogočajo, da se vrnete nazaj k naravi tudi v urbanem okolju.

Vsaka hiška je oblikovana z največjo pozornostjo do detajlov in izdelana iz naravnih materialov, ki ohranjajo harmonijo z okoljem. Hiške so popolnoma opremljene za vaše udobje, vključno s kuhinjo, kopalnico in spalnico. Združite udobje modernega sveta s popolno naravno izkušnjo in si privoščite hiško iz naravnih materialov Snopje.

Glamping hiške iz naravnih materialov

Glamping hiške iz naravnih materialov so idealna rešitev za vse, ki si želijo udoben in edinstven bivanjski prostor. Hiške so narejene iz naravnih materialov, ki omogočajo harmonijo z okoljem. Pri oblikovanju hišk smo uporabili najboljše materiale, ki zagotavljajo vrhunsko udobje in trajnost. Vsaka hiška je edinstvena in prilagojena vašim željam, zato vam zagotavljamo popolno izkušnjo bivanja.

Hiške iz naravnih materialov so namenjene tako za stalno bivanje kot za oddajanje, kar vam omogoča dodaten vir dohodka. Ponudite vašim obiskovalcem nekaj več – ponudite jim moderno bivanje z naravo! Poleg tega pa so hiške iz naravnih materialov Snopje izjemno enostavne za montažo in vzdrževanje. Odkrijte najboljše hiške iz naravnih materialov Snopje in si zagotovite udobno in trajnostno bivanje, ki vam ga ponuja narava.

Konstrukcija in materiali

  • Konstrukcijski smrekov lepljen les, vmes izolacija iz biološke narezane slame
  • OSB nosilne plošče brez formaldehidov
  • Lesne vlaknenke Steico Duo Dry
  • Ventilirana fasada sibirskega macesna, premazana z OSMO oljem z UV zaščito na osnovi naravnih olj
  • ILOVNATI OMET vzdržuje optimalno vlažnost prostora, odstrani neprijetne vonjave in preprečuje elektromagnetno sevanje
  • Streha: ravna in prekrita s folijo Rhenofol® CV

INŠTALACIJE
Hiška je opremljena z vodovodnimi in električnimi inštalacijami in pripravljena na priklop na vaši parceli.
KOPALNICA
V kopalnici hiške je glajeni apneni omet, ki je ekološki in omogoča dihanje površine, uravnava vlago, ima antibakterijski učinek, uravnava vsebnost ogljikovega dioksida v prostoru. Zaščiten je z marsejskim milom in čebeljim voskom.
POHIŠTVO
Glamping hiško vam lahko tudi opremimo s pohištvom, ki je izdelano iz masivnih troslojnih Tilly plošč in zaščiteno z lanenim firnežem.

Poglejte si različne modele glamping hišk

Odkrijte več fotografij naravnih hišk Snopje

Projekti, ki povezujejo naravo in udobnost

Prelistajte naše izbrane dosežke in najdite navdih za uresničitev vaših sanj.

Glamping

Blaguško jezero

Po meri

Hiša z razgledom nad Savinjsko dolino

Glamping

Medno

Stopite v stik z nami

Če imate vprašanja ali potrebujete dodatne informacije o naših glamping hiškah, hišah ali storitvah, vas vabimo, da nas kontaktirate.

Naša prijazna ekipa bo z veseljem pomagala in skupaj z vami poiskala najboljše rešitve za vaše bivalne želje.