Skip to main content

Načrt za glamping hiško: prva stopnja do vaših sanjskih počitnic

V podjetju Snopje verjamemo, da pravo doživetje narave ne zahteva odrekanja udobja. Z našim unikatnim “načrtom za glamping hiško”, vam ponujamo priložnost, da se poglobite v nepozabno izkušnjo glampinga, ki združuje najboljše iz sveta kampiranja in luksuznih počitniških hišic.

Glamping hiške: spoštovanje narave in udobja

Harmonija narave je temeljni kamen vsake naše glamping hiške. Uporabljamo le najboljše naravne materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in se popolnoma prilegajo v naravno okolje.

Načrt za glamping hiško: korak 1 – lokacija

Prvi korak pri načrtovanju vaše glamping hiške je izbira prave lokacije. Pomembno je upoštevati dostopnost, zasebnost in predvsem pogled, ki bo vaše jutranje kave spremenil v pravo doživetje.

Načrt za glamping hiško: korak 2 – izbor materialov

Ko se odločite za lokacijo, je naslednji korak izbira pravih materialov. V podjetju Snopje verjamemo, da naravni materiali ne le izgledajo bolje, ampak tudi zagotavljajo boljšo toplotno in zvočno izolacijo ter nudijo izjemno kakovost bivanja.

Načrt za Glamping Hiško

Načrt za Glamping Hiško

Udobnost počitniških hišic v glamping stilu

Ena izmed ključnih prednosti glamping hišk je udobje, ki ga prinašajo. To ni le običajno šotorišče, ampak prave male “počitniške hišice”. Vsaka hiška je opremljena z vsem, kar potrebujete za udobno bivanje: popolnoma opremljeno kuhinjo, udobno spalnico, kopalnico in seveda teraso za uživanje v večernih sončnih zahodih.

Korak 3 – Izbira notranja opreme

Zadnji korak načrta je izbira notranje opreme. Naši oblikovalci vam bodo pomagali izbrati pohištvo, ki bo vašo glamping hiško spremenilo v pravi dom stran od doma.

Zaključek

Izdelava načrta za glamping hiško je potovanje, na katerem vam bomo v podjetju Snopje pomagali na vsakem koraku. Izberite lokacijo, izberite materiale in opremite svoj novi počitniški dom. Glamping hiška vam ponuja priložnost, da uživate v naravi brez odrekanja udobja. Začnite svojo pustolovščino glampinga še danes z našim načrtom za glamping hiško.

Stopite v stik z nami

Če imate vprašanja ali potrebujete dodatne informacije o naših glamping hiškah, hišah ali storitvah, vas vabimo, da nas kontaktirate.

  Stopite v stik z nami

  Z veseljem vam bomo pomagali pri uresničitvi vaših idej in želja glede glamping hišk. Prosimo, izpolnite spodnji obrazec z vašimi podatki in zahtevami, da vam lahko čim prej pripravimo prilagojeno ponudbo. Vaše povpraševanje bo obravnavano prednostno.

  Ime in priimek:

  E-naslov:

  Telefonska številka:

  Ali predstavljate podjetje ali organizacijo?
  DANE


  Parcela

  Lokacija:

  Velikost:

  Potrebna infrastruktura (elektrika, vodovod, kanalizacija itd.):


  Specifikacije in zahteve

  Število hišk:

  Želeni datum začetka projekta:

  Predviden proračun:

  Želite, da vam priporočamo financiranje v sodelovanju s finančno inštitucijo?
  DANE

  Ali bi želeli postati del Snopje skupnosti in biti povezani z drugimi ponudniki?
  DANE

  Ali potrebujete pomoč pri ustvarjanju vsebin za promocijo?
  DANE

  Dodatna vprašanja ali komentarji:

  Hvala, ker ste se odločili za kontakt z nami. Zavezujemo se, da vam bomo v najkrajšem možnem času poslali podrobno ponudbo in vas kontaktirali za nadaljnje dogovore.

  Lep pozdrav,
  Ekipa Snopje